Ai un startup sau o
companie Edtech?

Înscrie-te pe Edtech România!

Vă punem la dispoziție o listă cu firmele care dezvoltă produse educaționale în România și în ce măsură le oferă în mod gratuit școlilor și universităților pe perioada stării de urgență:

Simbound este disponibil sub forma a mai multor experiențe de simulare online, fiecare cu propria sa mecanică de joc. Atunci când folosesc Simbound, utilizatorii de diferite nivele de pregătire digitală co-creează conținut digital nou și utilizează mediul concurențial ca o platformă de inovație pentru a dezvolta prezența online a diferitelor companii virtuale. În timpul acestui proces, este de așteptat ca aceștia să își îmbunătățească încrederea în propriile competențe de marketing digital.

Oferă servicii gratuite?

Da, până la 31.12.2020

Contact

+40 723 673 388
contact[at]simbound.com

Nifty Learning ofera sprijin operational organizatiilor care livreaza cursuri catre grupuri mari de participanti (atat in format fizic, cat si online). Ne concentram, in principal, pe colaborarea cu companii care vor sa administreze mai eficient planurile si bugetele de invatare pentru angajati, insa putem veni si in intampinarea institutiilor de invatamant superior.

Cum functioneaza Nifty:

Utilizatorul, in cazul nostru organizatorul de curs, colecteaza prin intermediul platformei nevoile de invatare ale fiecarui participant.

Atunci cand suficiente persoane solicita aceeasi tema, organizatorul este notificat automat si incepe organizarea efectiva a cursului.

Formarea grupei, invitatiile electronice (inclusiv in calendar si cu link catre conferinta online), notificari cu materiale pregatitoare, urmarirea prezentei, trimiterea de formulare de feedback sau comunicare de tip follow up dupa curs, toate acestea se pot intampla fie complet automatizat, fie manual, in functie de specificul fiecarei activitati si preferintele organizatorului.

Rezultatul final este un plan de invatare pentru grupuri de participanti care poate fi executat mai rapid, mai eficient si urmarind aceleasi etape de organizare, cu prezenta si rezultate masurate si raportate la nivel de individ, grupa sau intreaga organizatie.

Oferă servicii gratuite?

Da, până la 31.12.2020

Contact

liz@niftylearning.io

Edutrack pune bazele unui sistem complex de consiliere în carieră folosind teste psihologice și unelte interactive care pot fi urmărite în timp pentru a crea un model de urmat atât în viața profesională cât și în alegerea studiilor.

Edutrack face disponibil un serviciu online care poate fi un cămin atât pentru elevi cât și pentru psihologi sau consilieri în carieră. Elevii pot beneficia de tot sprijinul oferit din partea platformei Edutrack care vine la pachet cu foarte multe unelte, teste și sfaturi pentru carieră, dar și de sprijinul consilierilor și psihologilor care sunt acolo pentru a oferi consultanță și ghidare pentru fiecare dintre ei.

Unul dintre principalele motive pentru care am făcut Edutrack disponibil în România este pentru a avea grijă de toți elevii care sunt supuși psihic sau fizic presiunilor mediului școlar. Folosind platforma noastră vei putea înțelege ce se întâmplă în jurul tău în mediul școlar și cum poți să te poziționezi în relație cu tot ce se întâmplă în cercul de prieteni, la cursuri sau în exteriorul acestui mediu. Este o perioadă de început pe care noi te putem ajuta să o gestionezi corect.

Pentru cine este Edutrack?

-Elevi de liceu: platforma online este destinată elevilor de liceu, unde, având un cont personal pot explora și exersa toate beneficiile sale.

-Consilieri școlari/de cariera: acest instrument este unealta ideala prin care un consilier școlar sau de carieră poate oferii servicii de calitate, interactive și cu un rezultat rapid.

-Psihologi: ca în cazul consilierilor școlari, platforma online Edutrack poate ușura munca psihologilor în cadrul procesului de consiliere în carieră într-un mod eficient și interactiv pentru adolescenți.

Avantajele folosirii unui instrument de consiliere în carieră pe care le pot avea adolescenții cu ajutorul Edutrack:

* Îți crește încrederea în tine.

* Obții autocunoaștere profundă.

* Îți alcătuiești un plan în carieră

* Îți formezi un echilibru între viața socială și cea profesională

* Devii mai entuziast și mai motivat în tot ceea ce faci.

Oferă servicii gratuite?

Da, până la 05.06.2020

Contact

+40 756 882 592
office@edutrack.ro

Fixarea cunostintelor invatate la un curs, in vederea folosirii lor in practica sau in vederea sustinerii unui examen, este extrem de importanta, pentru calitatea actului final: reusita implementarii sau trecerea – cu nota mare, a examenului. Asa cum stim si cum simtim cu totii, attention span - intervalul de atentie (ni) s-a diminuat mult in ultmii ani, ajungand acum pana la cateva minute sau chiar cateva secunde (in functie de generatie 😊). Acesta este motivul pentru care micro-learning-ul se dovedeste a fi cea mai eficienta solutie in invatare si, in special, in fixarea cunostintelor. Si pentru ca toata lumea este acum online, in majoritatea timpului pe smartphone, mobile micro-learning este cea mai eficienta metoda de invatare si de fixare a cunostintelor.

Noi am creat aplicatia 3PM – People, Practices, Performance Magnifier cu mult inainte de actuala situatie, ea fiind folosita cu succes in corporatii si in companiile de training, pentru cresterea eficientei cursurilor. Ea a fost oferita GRATUIT in invatamantul academic si, mai ales in ultimul timp, mai multe institutii de invatamant o folosesc in cursurile cu studentii, ajutandu-i, cu „pastile" de micro-learning, sa retina si sa aplice cele invatate intr-o mult mai mare masura. Cu atat mai mult acum, cand actualul context i-a obligat pe profesori sa foloseasca exclusiv metode digitale pentru predare, aplicatia 3PM completeaza perfect solutiile alese de profesori, prin canalul modern si pro-activ de comunicare – notificari in aplicatia mobila 3PM.

Prin aceste notificari se pot trimite:

-intrebari scurte: trivia – cateva secunde timp de raspuns, prin care se verifica lucrurile importante, care trebuiesc retinute

-studii de caz: cateva minute timp de raspuns, in care studentul aplica din conceptele invatate la curs, pentru rezolvarea unei situatii mai complexe

-clasicele exercitii si probleme, in care studentul are una din variantele de raspuns:

-text – formuleaza singur raspunsul

-o singura optiune corecta – alege optiunea corecta din mai multe optiuni prezentate

-mai multe optiuni corecte – alege optiunile corecte din mai multe optiuni prezentate

-adevarat sau fals – studentul trebuie sa aleaga daca un enunt este adevarat sau fals

Accesul GRATUIT in aplicatia 3PM se obtine simplu, prin trimiterea unui email la dan@3pm.pm, in care se exprima aceasta dorinta.

Oferă servicii gratuite?

Da, până la 01.04.2025

Contact

+40 742 231 123
dan@3pm.pm

Adservio și-a ales ca misiune modernizarea educației prin digitalizare, ca cea mai bună cale de dezvoltare a societății. Este soluția de management educațional și e-learning, cu toate funcționalitățile integrate într-o singură platformă completă, numărul 1 în România. Cu ajutorul tehnologiei, transformă școala într-o experiență cu sens și ușor accesibilă pentru elevi, profesori, părinți și administrație deopotrivă. Cu toții fac parte din eȘcoala ADSERVIO. În perioada închiderii școlii, împreună cu partenerul Telekom Romania, oferim acces gratuit la platforma educațională plus sim-uri de internet 4G. Menținem educația deschisă chiar și cu școala închisă.

Oferă servicii gratuite?

Da

Contact

mihaela.odica@adservio.ro

iTeach.ro (sau suntprofesor.ro) este o platformă colaborativă dedicat exclusiv dezvoltării profesionale continue a cadrelor didactice. Are cursuri online gratuite susținute de Institutul de Științe ale Educației, CCD-uri, Universitatea din București, companii și ONG-uri. Găzduiește trei reviste electronice pentru cadre didactice.

Oferă servicii gratuite?

Da

Contact

echipa@iteach.ro

Descriere firmă și produs Edtech, ce face site-ul sau aplicația, cum ajută în predarea unui curs, ce caracteristici are, de cine se folosește de obicei, care sunt modurile de licențiere etc.

Oferă servicii gratuite?

Da

Contact

+40 777 777 777
contact[at]startup.ro

Numele și logo-urile sunt proprietatea deținătorilor lor. Toate drepturile rezervate.