Politica de Protectie a Datelor

Această Politică de Confidențialitate reglementează modul în care SC Apollo Edtech SRL, proprietarul acestui site colectează, folosește, întreține și dezvăluie informațiile colectate de la utilizatori (fiecare, un „Utilizator”) al site-ului edtechromania.ro („Site-ul"). Această politică de confidențialitate se aplică doar site-ului.
Apollo Edtech este înregistrată la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal având Număr Registrul General: 0018682 emis în data de 18/08/2011

Informații personale necesare

Utilizatorilor li se poate solicita, după caz, numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, numele universității sau companiei/organizației lor. Cu toate acestea, utilizatorii pot vizita site-ul nostru în mod anonim.
Site-ul edtechromania.ro are dreptul să prelucreze următoarele tipuri de date: numele si prenumele, numele si prenumele membrilor de familie, sexul, porecla/pseudonimul, data si locul nasterii, cetatenia, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala - diplome - studii, situatie economica si financiara.
Nu cerem să primim și nu stocăm alte tipuri de informații personale cum ar fi adresele fizice, localizarea, informațiile medicale sau culturale (religioase).

Informații non-personale de identificare

Putem colecta informații non-personale de identificare despre Utilizatori ori de câte ori interacționează cu Site-ul nostru. Informațiile de identificare non-personale pot include numele browserului, tipul de computer și informațiile tehnice despre mijloacele de conectare ale Utilizatorului la Site-ul nostru, cum ar fi sistemul de operare și furnizorul de servicii de Internet utilizat și alte informații similare.
S.C. Apollo Edtech SRL poate colecta și utiliza informații personale în următoarele scopuri:
• Pentru a îmbunătăți serviciul pentru clienți Informațiile pe care le furnizați ne ajută să răspundem mai eficient la solicitările și serviciile de asistență pentru clienți.
• Pentru a personaliza experiența utilizatorului . Este posibil să folosim informații agregate pentru a înțelege modul în care utilizatorii noștri ca grup utilizează serviciile și resursele furnizate pe site-ul nostru.
• Pentru a îmbunătăți site-ul nostru Este posibil să folosim feedback-ul pe care îl oferiți pentru a îmbunătăți produsele și serviciile noastre.
• Pentru a împărtăși informațiile dvs. cu terți Putem partaja sau vinde informații cu terțe părți în scopuri de marketing sau în alte scopuri.
• Pentru a demara o promoție, concurs, sondaj sau altă caracteristică a site-ului Pentru a trimite utilizatorilor informații pe care au acceptat să le primească despre subiecte pe care credem că le vor interesa.
• Pentru a trimite e-mailuri periodice . Putem folosi adresa de e-mail pentru a trimite informații și actualizărireferitoare la comanda utilizatorului. Poate fi folosita și pentru a răspunde la întrebările și / sau alte solicitări ale acestora. Dacă Utilizatorul decide să se înscrie în lista noastră de corespondență, va primi e-mailuri care pot include noutăți ale companiei, actualizări, informații legate de produs sau serviciu etc. Dacă în orice moment Utilizatorul dorește să se dezaboneze de la primirea e-mailurilor viitoare, includem instrucțiuni detaliate de dezabonare în partea de jos a fiecărui e-mail.

Cum vă protejăm informațiile

Adoptăm practici adecvate de colectare, stocare și prelucrare a datelor și măsuri de securitate pentru a vă proteja împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii informațiilor dvs. personale, numele de utilizator, parola, informațiile despre tranzacții și datele stocate pe site-ul nostru.
Aceste date pot fi împărțite de site-ul edtechromania.ro cu partenerii contractuali ai operatorului sau cu alte companii din acelasi grup cu operatorul, cu institutii de invatamant si educatie, asociatii si fundatii dar si cu organizatii mass-media.
Data estimata a incetarii prelucrarii datelor este 18.08.2021.

Împărtășirea informațiilor personale

Putem folosi furnizori terți de servicii pentru a ne ajuta să ne desfășurăm activitatea si Site-ul sau să administrăm activități în numele nostru, cum ar fi trimiterea de buletine de e-mail sau procesarea plăților online. Este posibil să împărtășim informațiile dvs. cu acești terți pentru aceste scopuri limitate. Înscriindu-vă pe site-ul edtechromania.ro prin orice mijloc: formular web, e-mail, sau alte canale ne acordați implicit permisiunea dvs. de a împărți datele Dvs. cu furnizori terți.
Sit-ul edtechromania.ro nu transmite date cu caracater personal în străinătate decât cu scopul de a prelucra datele în scopuri de comunicare și/sau a salvgarda datele site-ului în centre de stocare a datelor care beneficiază de sisteme manuale și automatizate de protecție.

Site-uri terțe

Utilizatorii pot găsi publicitate sau alt conținut pe site-ul nostru care leagă site-urile și
serviciile partenerilor, furnizorilor, agenților de publicitate, sponsorilor, autorizaților de licență și altor terți. Nu controlăm conținutul sau linkurile care apar pe aceste site-uri și nu suntem responsabili pentru practicile folosite de site-urile web legate de sau de pe Site-ul nostru. În plus, aceste site-uri sau servicii, inclusiv conținutul și linkurile lor, pot fi în continuă schimbare. Aceste site-uri și servicii pot avea propriile lor politici de confidențialitate și servicii pentru clienți. Navigarea și interacțiunea de pe orice alt site web, inclusiv site-urile web care au un link către site-ul nostru, sunt supuse propriilor termeni și politici.

Modificări ale acestei politici de confidențialitate

S.C. Apollo Edtech SRL are discreția de a actualiza această politică de confidențialitate în orice moment. Când vom face acest lucru, vom posta o notificare pe pagina principală a site-ului nostru și vă vom trimite un e-mail. Încurajăm Utilizatorii să verifice frecvent această pagină pentru a putea fi modificate pentru a ne ajuta să protejăm informațiile personale pe care le colectăm. Recunoașteți și sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să examinați periodic această politică de confidențialitate și să luați cunoștință despre modificări.

Acceptarea acestor termeni

Folosind acest site, semnificați acceptarea acestei politici și a termenilor si conditiilor. Dacă nu sunteți de acord cu această politică, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru. Utilizarea dvs. continuă a Site-ului după publicarea modificărilor la această politică va fi considerată acceptul dvs. pentru aceste modificări.
Contactați-ne Dacă aveți întrebări cu privire la această Politică de confidențialitate, practicile acestui site sau tratarea dvs. cu acest site în ceea ce privește informațiile personale pe care le avem în evidență despre dvs., vă rugăm să ne contactați la:
S.C. Apollo Edtech SRL https://edtechromania.ro Al. Centralei 2, Bl 9/D/6, Sfantu Gheorghe, 520068, Romania, UE 0040 723 673 388 contact@edtechromania.ro
Această pagină a fost actualizată ultima dată pe 6 Aprilie 2020

Acasă